"Muncește ca un rob, ordonă ca un rege și creează ca un Dumnezeu" - Constantin Brâncuși

  • POST_BY Mihai Poenaru

"La început a fost numărul". Pitagora

La ce vărstă se face trecerea de la copilărie sau pubertate la maturitate? Este clar că fiecare individ are reperele și limitele temporare personale cu privire la aceste tranziții. Numerologia consideră că trecerea se face urmărind cele trei cicluri de șapte ani. Primul ciclu între zero și șapte ani unde experimentăm iubirea necondiționată, al doilea între șapte și paisprezece ani în care experimentăm limitele noastre fizice și a treia între paisprezece ani și douăzeci și unu în care ne descoperim personalitatea și temperamentul. Nu ne rămăne decăt să alegem singuri o dată aproximativă a trecerii noastre de la copilărie la maturitate. 

Destinul unu este al copilului care își manifestă dorința de independență și spiritul competitiv încă de la o vărstă fragedă. Adesea acesta simte nevoia să fie cel care inițiază lucrurile, si caută sa fie întotdeauna pe primul loc în tot ceea ce face. Dispune de o inteligență vie și o minte pătrunzătoare, ce îl îndreaptă către căi originale și neobișnuite de creștere personală, explorare și învățare. De la început este cel mai capabil din clasă, organizație, echipa sportivă indiferent de ce aptitudini i se cer. Părinții trebuie să îl lase să se dezvolte într-un mod autodidact. Pănă la urmă, părinții au un singur avantaj față de astfel de copii și anume faptul că au venit ceva mai devreme pe acest pămănt... Continuarea la Cursul de Numerologie.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…