"Muncește ca un rob, ordonă ca un rege și creează ca un Dumnezeu" - Constantin Brâncuși

"Nici o cercetare umană nu se poate numi știință, dacă nu trece prin demonstrația matematică". Leonardo Da Vinci

Destinul 22 dispune de o forță interioară enormă și poate atinge cele mai înalte trepte în viață. Pe de altă parte, pentru o persoană cu destin 22 este foarte greu să se mențină la cote ridicate. Sensibilitatea accentuată îi face pe cei cu destin 22 să se îndoiască, să șovăie și să cadă pradă contradicțiilor pe care singuri și le creează. Un 22 orientat pozitiv, cu o educație solidă, poate deveni un arhitect al societății. Tot ceea ce ia naștere din mintea unui destin 22 se va concretiza. Simțul practic si determinarea, ajutăndu-l să conceapă proiecte grandioase, de perspectiva, și să le ducă la capăt. Mulți dintre cei cu  destin 22 au ca țel belșugul material, însă în ideea unui profit colectiv și nu doar pentru ei inșiși.
Destinul 22 are și o parte negativă, persoanele se manifestă într-un mod dictatorial, arogant și lipsit de înțelegere și toleranță... Continuare la Cursul de Numerologie.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…