"Muncește ca un rob, ordonă ca un rege și creează ca un Dumnezeu" - Constantin Brâncuși

  • POST_BY Mihai Poenaru

"Fereastra către lume poate fi acoperită cu un ziar". Stanislaw Jerzy Lec

Analiza numerologică reprezintă studiul numerologic al datei de naștere și a tuturor celorlalte numere personale și se bazează pe simbolistica, vibrația și calitățile numerelor. Prin numerologie putem afla care sunt vibrațiile interioare și exterioare personale, destinul și drumul pe care ar trebui să-l alegem pentru a avea o viață fizică, mentală și spirituală fericită, putem afla care sunt compatibilitățile cu apropiații noștri, perioadele și ciclurile de dezvoltare prin care trecem, anii astrali și multe alte calități cu care suntem dotați, chiar și pe cele nedezvăluite încă.

Pentru a începe analiza numerologică, avem nevoie de data de naștere a persoanei. Odată obținută, facem prima operațiune matematică și anume adunăm toate cifrele care compun această dată. Cifra zilei de naștere, a lunii în care s-a născut persoana și cifrele anului de naștere. Adunăm toate aceste cifre pănă ajungem la o singură cifră. Aceasta este cuprinsă între unu și nouă. Excepție fac numerele 11 și 22, care rămăn așa, nu se mai adună. (1+1=2 sau 2+2=4). Cifra pe care o obținem reprezintă destinul persoanei și ne aduce informații și despre destinația finală și despre drumul pe care îl parcurge persoana în această viață. Aceste cifre sunt: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 22. Nu există alte cifre de destin. Exemplu: 17.02.1974/1+7+2+1+9+7+4=31/3+1=4=Cifra Destinului.

A doua operațiune matematică o facem adunănd numerele care reprezintă ziua de naștere a persoanei. Dacă ziua are o singură cifră, rămăne așa. Dacă are două cifre, se adună intre ele, pănă rămăne o singură cifră. Aceste cifre sunt: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. În acest caz nu mai există excepții, (11 sau 22). Rezultă din această operațiune matematică vibrația interioară a persoanei. Exemplu: 17.02.1974/17=1+7=8=Vibrația Interioară.

A treia operațiune matematică se face adunănd numerele care reprezintă luna de naștere a persoanei. Dacă luna are o singură cifră, rămăne așa. Dacă are două cifre (10 Octombrie, 11 Noiembrie sau 12 Decembrie), se adună intre ele, pănă rămăne o singură cifră. Aceste cifre sunt: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Rezultă din această operațiune matematică vibrația exterioară a persoanei. Exemplu: 17.02.1974/Vibrația exterioară=2.

A patra operațiune matematică se face adunănd ultimele două cifre din data anului de naștere. Aceste cifre sunt: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 și reprezintă misiunea în viață, cifra planului cosmic sau mai bine spus ce are de făcut persoana în această viață. Exemplu: 17.02.1974/74=7+4=11=Misiunea în viață.

Mai putem afla din aceste operațiuni matematice karma, calitățile cu care vine persoana la naștere, relațiile dintre numere, cum este distribuită energia persoanei, care este caracterul, ce talente există, căt de puternic este mentalul și multe alte informații. Toate aceste numere vor fi introduse în Matricea Numerologică a persoanei. Despre această Matrice Psiho-Energo-Informativă vom afla la Cursul de Numerologie.

A doua etapă din analiza numerologică este reprezentată de Graficul energetic personal. Acesta arată cum este distribuită energia persoanei pe parcursul zilei și pe parcursul anului personal. Putem afla din grafic ce etape a parcurs persoana pănă în prezent, în ce etapă se află acum și ce etape are de parcurs în viitor. Putem afla deasemenea care este distribuția energiei persoanei pe parcursul etapelor respective.

A treia etapă reprezintă calculul Ciclurilor de șapte și nouă ani, care ne aduce informații despre dezvoltarea din punct de vedere personal, relațional, familial, spiritual și social.

A patra etapă se referă la calculul Graficului Împlinirii Personale. Din calcul rezultă drumul pe care persoana ar trebui să-l urmeze pentru a avea o viață plină de împliniri.

A cincea etapă este dedicată culorilor și relației acestora cu cele patru elemente principale personale foc, apă, aer și pămănt.

În a șasea etapă calculăm compatibilitățile relaționale pe care le avem, cele cu partenerul de viață, cu colegul/colegii de la servici, cu prietenii samd... Toate acestea la Cursul de Numerologie.

   

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…