"Muncește ca un rob, ordonă ca un rege și creează ca un Dumnezeu" - Constantin Brâncuși

 

"Întregul Univers este o armonie de numere" Pitagora.

Matricea numerologică ne dezvăluie calitățile, energiile, potențialul fiecăruia dintre noi și ne dă indicații despre drumul pe care ar trebui să-l alegem în viață. Matricea este ca o cheie care deschide cutia înțelegerii calităților cu care am venit la naștere, a punctelor forte și/sau slabe, a sinelui interior și ne dă indicații despre răspunsul la una dintre cele mai grele întrebări: Cine sunt eu?

"Cunoaște-te pe tine însuți". " Nosce te ipsum".

 

Matricea numerologica

ETAPA I

CALCUL MATRICE

Pentru calculul matricei luam ca exemplu data de 13.05.1964, obținem:

1. Primul numar  ----> se aduna toate cifrele datei de naștere si se obține un număr din 2 cifre: 1+3+5+1+9+6+4= 29
2. Al doilea numar  ---> se aduna cifrele primului număr: 2+9= 11
3. Al treilea numar  ---> din primul număr se scade prima cifra a zilei de naștere înmulțită cu 2: 29 - (1 x 2) = 29 - 2 = 27

Se poate calcula și altfel: se scriu cifrele datei de naștere în ordine, iar ultima cifră se scoate din șir, după care prima cifră se trece la sfărșitul șirului și se scade din suma primelor cifre:

( 3+5+1+9+6+4) - 1 = 28 - 1 = 27
Operațiunea este o întoarcere în trecut, al treilea număr arătănd cu ce calități vine acest om la naștere, cu ce moștenire.
         4. Al patrulea numar: se aduna cifrele celui de al treilea număr: 2 + 7 = 9
Niciodată nu se fac mai mult de 4 operații matematice. Dacă, prin adunarea cifrelor celui de al doilea număr, se obține un număr mai mare de 9, se păstrează așa cum este. Ca în exemplul nostru: dacă primul număr este 29, cel de-al doilea număr este 2 + 9 = 11,  rămane 11, nu se reduce la 2. La fel si in cazul celui de-al patrulea număr.
Am obținut un șir de numere format din data nașterii + cele patru numere, adică:
1 3 5 1 9 6 4 2 9 1 1 2 7 9, pe care le ordonam într-o grilă cu 3 linii și 3 coloane, numita matricea psiho-energo-informativa sau numerograma (patratul lui Pitagora):

 

1 1 1 1 4 7
2 2 5  
3 6 999
 
Semnificatia cifrelor

Cifra de vibrație interioară = cifra care rezultă din adunarea cifrelor zilei de naștere (1 + 3 = 4), reprezintă calitățile interioare și ascunse ale Eu-lui;
Cifra de vibrație exterioară = cifra care rezultă din adunarea cifrelor lunii de naștere (5), reprezintă manifestarea calităților interioare în lumea exterioară, în societate;
Cifra planului cosmic sau misiunea = suma ultimelor 2 cifre din anul nașterii (6 + 4 = 10 / 1 + 0 = 1), reprezintă misiunea persoanei in aceasta viață;
Cifra destinului sau drumul vieții = cifra care se obține prin adunarea tuturor cifrelor din data nașterii (zi, luna, an: 1+3+5+1+9+6+4 = 29 / 2 + 9 = 11), arată care este destinația, drumul pe care persoana ar trebui să-l parcurgă în aceasta viață, șansele pe care le va atrage, talentele si caracteristicile principale. Este ca o traiectorie ideala care arata calea de urmat pentru a se realiza în mod fericit proiectul vieții pentru care persoana s-a întrupat. După 40 de ani vibrația sa devine mult mai puternică și influența Arhetipului pe care îl reprezintă va fi mai pregnantă.
Cifra karmica (al patrulea număr) = 9, arată calitățile cu care a venit la omul la naștere și pe care ar trebui să le dezvolte în această viață, pentru a putea repara greșelile comise într-o viață anterioară.

Excepție fac numerele 11 și 22 care nu se mai adună (1 + 1 = 2 sau 2 + 2 = 4), nu se mai reduc pănă la un singur număr... Explicațiile la Cursul de Numerologie.


Ce reprezintă fiecare căsuță a matricei:

 

1

CARACTERUL

4

SĂNĂTATEA CORPORALĂ

7

TALENTUL

2

ENERGIILE

5

INTUIȚIA

8

SIMȚUL DATORIEI

3

MEMORIA

6

PRAGMATISMUL

9

MENTALUL

 

1. Prima casuță reprezintă caracterul persoanei, energiile psihicului, ego-ul, talentul de a fi lider, dorința de putere, forța voinței.
2. A doua casuță reprezintă bioenergiile, emoțiile, capacitatea organismului de a se încărca cu energie, corpul astral, energia vitală, capacitatea de comunicare, empatia, entuziasmul.
3. A treia casuță reprezintă memoria, capacitatea de a acumula cunoștinte legate de lumea înconjurătoare, de a stoca informațiile, dar și de a le folosi în deciziile luate, capacitatea de adaptare, interesul pentru știință și cercetare.
4. A patra casuță reprezintă starea inițială de sănătate a corpului, rezistenta fizică în condiții extreme, precum și imunitatea la nivel celular si energetic.
5. Casuța cu numarul 5 reprezintă centrul matricei și are legătură cu toate celelalte căsuțe. Ea reprezintă nivelul intuitiv al persoanei, capacitatea de a vedea cauzele, efectele si consecințele evenimentelor trecute, prezente si viitoare, de a percepe conștient semnificația adăncă a acestora. Este legata de logică, și de stima de sine.
6. Casuța cu numarul 6 reprezintă energia pămăntului și arată capacitatea omului de a transforma această energie, cu alte cuvinte de a fi practic, de a munci, dar și entuziasmul cu care face acest lucru.
7. A 7-a casuță se refera la talent, la abilitatea cu care o persoană știe să influențeze cursul evenimentelor, la noroc, la legătura cu divinitatea.
8. A 8-a casuță reprezintă simțul responsabilității, capacitatea omului de a se sacrifica pentru alții, toleranta, iubirea faț de ceilalți, succesul social.
9. Casuța a 9-a reprezintă forța mentală, inteligența, abilitatea de a învăța și de a transforma informațiile în folosul propriu.

Daca un vector are:
• 1 cifra - calitatea este slaba;
• 2 cifre - calitatea este normala, cu condiția ca persoana să dezvolte acele calități care lipsesc;
• 3 cifre - calitate este bună - dacă e necesar, persoana poate să își modifice destul de mult calitățile, e loc de mai bine;
• 4 cifre - calitatea este foarte bine dezvoltata, dar nu la limita superioară;
• 5 cifre - dezvoltata la maximum, o ulterioară întărire este inutilă;
• 6 cifre - supradezvoltată, ce e prea mult nu este foarte sănătos, duce la o scădere a calițătii.


In același fel se judeca și cifrele din fiecare căsuță a matricei.
Este necesar sa înțelegem ca întărirea unei linii este influențată de caracteristicile cantitative ale numerelor din care este formata linia, dar în același timp depinde și de caracteristicile specifice ale numerelor, cel mai puternic este și cel mai important, întru-căt reprezintă fundamentul pe care se construiește linia.
Rândurile:
Rândul 1 – (1, 4, 7) – determinare, priceperea de a vă orienta în societate;
Al 2-lea rând – (2, 5, 8) – calităţi de familie, potenţial pentru întemeierea unei familii;
Al 3-lea rând (3, 6, 9) – nivelul stabilităţii. .
Coloanele:
Coloana 1 – (1, 2, 3) – autoapreciere, personalitate;
Coloana 2 – (4, 5, 6) – capacitatea de a asigura familia, talent la bani;
Coloana 3 – (7, 8, 9) – aptitudini creatoare.
Diagonalele:
Ascendentă (carnală) – (3, 5, 7) – temperament în sfera sexuală, dorinţă, apetit;

Descendentă (spirituală) – (1, 5, 9) – aspiraţia spre principiul suprem (Dumnezeu, raţiune), căutarea spiritualităţii în partener, comunicarea pe teme spirituale.
Forţa de manifestare a fiecărei linii depinde de numărul total de cifre cuprinse în ea, nu de poziţia lor.
Pentru a evalua acţiunea liniei asupra destinului omului, trebuie numărate cifrele cuprinse în ea. Aceeaşi regulă este valabilă pentru coloane şi diagonale.

Foarte importantă este energetica matricei psiho-energo-informative...Explicațiile la Cursul de Numerologie.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…