"Muncește ca un rob, ordonă ca un rege și creează ca un Dumnezeu" - Constantin Brâncuși

CE ESTE NUMEROLOGIA ?

Numerologia este o învățătură ocultă, străveche, magică, de expresie simbolică și dezvăluie cunoștințe prin percepția fenomenelor spirituale. Așadar, vorbim despre misticism, ezoterism, magie, vindecare, preziceri și chiar despre relația cu Divinitatea. Are numerologia cheia potrivită pentru a ne ajuta să descifrăm toate aceste concepte sau numerologia și numerele sunt doar niște unelte cu ajutorul cărora măsurăm cantități, numărăm diverse elemente sau clasificăm obiecte? Acest site a fost înființat pentru a călători împreună în tărămurile ascunse ale  magiei, misterelor, secretelor, paranormalului și ajutați de puterea și calitățile numerelor să reușim să-i descifrăm frumusețea și tainele.

 

ISTORIA NUMERELOR

Numerele nu au fost inventate de oameni, ele au apărut înaintea noastră și au reprezentat o unealtă importantă în stabilirea regulilor prin care Universul s-a născut și s-a dezvoltat. Armonia existentă de la nivel micromolecular pănă la mișcarea planetelor și a diverselor sisteme solare este subordonată numerelor și relațiilor dintre ele.  Încă din timpurile străvechi, antice numerele erau prezente, cunoscute și studiate. În toate civilizațiile începănd cu cele chinezești, egiptene, grecești, mayașe, indiene și pănă la cele din zilele noastre puterea numerelor era cunoscută și inițiații se foloseau de înțelegerea relațiilor dintre numere pentru a descoperi destine, personalități și pentru a face preziceri. Studiile mistice, esoterice, secrete recunosc puterea numerelor, vibrațiile și calitățile pe care numerele le aduc în viața noastră. Odată ce descoperim puterea numerelor, vom observa schimbări calitative în toate domeniile propriilor vieți și beneficiile în plan material, mental și spiritual vor depăși chiar și imaginația noastră.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…