"Muncește ca un rob, ordonă ca un rege și creează ca un Dumnezeu" - Constantin Brâncuși

  • POST_BY Mihai Poenaru

 

NUMERELE DE ÎNMATRICULARE ALE AUTOVEHICULELOR ÎN NUMEROLOGIE

Numărul de înmatriculare al maşinii dumneavoastră are un cod numerologic unic. Odată descifrat, ne dezvăluie calități și limite nebănuite ale autovehicolului. În cazul în care același autovehicul primește un alt număr de înmatriculare (de exemplu în urma vănzării), aceste calități și/sau limitări se schimbă într-un mod nebănuit. Găsim acest mecanism de modificare a comportamentului la persoanele care își schimbă numele sau li se atribuie o poreclă nouă. Majoritatea posesorilor de autovehicule nu dau importanță numerelor de înmatriculare. Sunt însă destui care își aleg numerele pentru autovehicolul lor după un algoritm numai de ei știut. Poate după numele și/sau prenumele propriu, după numele mamei, soției, copilului sau după o data importantă pentru ei. Numărul de înmatriculare al autoturismului este bine să fie ales în funcție de numărul destinului și/sau de numărul vibrației interioare pe care deținătorul autoturismului le are.

Destinul se calculează însumănd toate cifrele ce compun ziua de naștere.

Exemplu: 24.07.1964 = 2+4+7+1+9+6+4 = 33 = 3+3 = 6. Rezultă 6 (șase) este cifra destinului pentru această persoană.

Vibrația interioară este dată de ziua de naștere. Exemplu: 24 = 2 + 4 = 6. Rezultă 6 (șase) este vibrația interioară a persoanei.

În acest articol o să descifrăm împreună codurile acestor numere de înmatriculare.

Calcul:

Exemplu: pentru un autovehicul cu numărul de înmatriculare:  B 369 MTZ

Prima operație matematică: se vor aduna toate cifrele ce apar pe plăcuța numărului de înmatriculare:

3 + 6 + 9 = 18; 1 + 8 = 9;

A doua operație matematică: literele se vor transforma în cifre (cu ajutorul tabelului de mai jos) și vom aduna la sfărșit toate cifrele componente.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9


B = 2;  M = 4;  T = 2;  Z = 8;  4 + 2 + 8 = 14;  1 + 4 = 5. 

Adunăm toate cele trei numere obținute: 2 provenit de la B; 9 provenit de la 369; 5 provenit de la MTZ: 2 + 9 + 5 = 16; 1 + 6 = 7.

Rezultă: 7 (șapte) este numărul care definește numerologic această mașină.

Interpretare: Combinația dintre cifra 7 care definește numerologic această mașină și 6 care definește destinul și vibrația interioară a proprietarului este specială în sensul că șasele aduce echilibru și noblețe, calm și siguranță, generozitate și îngăduință iar șaptele aduce o putere nebănuită, o mecanică de avangardă, dorința de depășire a mediocrului și de distanțare față de ceilalalte autovehicule. Calitățile mecano-fizice ale unui astfel de autoturism sunt cu mult peste medie. O combinație șase – conducător auto și șapte autoturism este foarte bună pentru că echilibrul, calmul și abilitățile șoferului se manifestă cu ajutorul unui autovehicol puternic, modern, curat, foarte bun din punct de vedere tehnic și care este dotat cu ultimele gadgeturi din piață. Tendința proprietarul autoturismului este de a se deplasa singur cu un astfel de autoturism, eventual pot urca și membrii familiei, dar niciodată (foarte rar și pentru puțin timp) pot urca persoane din afara familiei. Șasele se simte foarte bine într-o astfel de mașină pentru că observă admirația celor din jur ori de căte ori se deplasează cu mașina și se simte mai frumos fizic, echilibrat mental și supravegheat de o forță divină. În acest exemplu trebuie să observăm și vibrația exterioară a proprietarului care este 7 (Se calculează adunănd cifrele ce compun luna nașterii), ceea ce ne arată o compatibilitate puternică între  el și autoturism atunci cănd se deplasează prin oraș sau pe drumurile naționale. Cei din jur observă și apreciază o astfel de combinație, unii chiar întorc capul cănd trece acest autoturismul pe lăngă ei.

Vibrația 1 a autoturismului

Siguranță, competiție, confort.

La un astfel de autoturism se observă imediat dorința de a fi numărul unu de pe șoșea. Este foarte puternic, dotat cu sisteme tehnice, mecanice foarte solide, rezistente și are un aspect exterior compact. Atenție cum conducem un astfel de autoturism pentru că avem tendința să apăsăm pedala de accelerație la fund, să epatăm și să ajungem întotdeauna primii la destinație. În funcție de destinul și de vibrația interioară a conducătorului auto se poate calcula ce fel de comportament trebuie să adopte acesta atunci cănd conduce un astfel de autoturism. În cazul în care mașina este condusă ca la un raliu sau ca la o competiție pot apărea accidente care în mare parte sunt cu daune iremediabile. Este bine să dotăm mașina cu sisteme de navigație pentru că există posibilitatea de a te rătăci sau de a ajunge la altă destinație decăt cea propusă. Autovehicolele cu vibrația unu au în general culoarea roșie, albă sau neagră. Au nevoie de inspecții tehnice periodice bine făcute, de curățenie în interior și spălare la exterior și este bine să fie conduse de un singur șofer.

Vibrația 2 a autoturismului

Imprevizibilitate, fragilitate, atașament.

De cănd intră în posesia unui autoturism cu vibrația doi, proprietarul își pune mari semne de întrebare: oare a fost bine că am cumpărat această mașină, trebuia să aleg o altă culoare, ar fi fost mai bine dacă alegeam motorină, benzină sau cu motor electric. Acestă nelămuile îl urmărește și în trafic pe șofer în sensul că fără să vrea intră în tot felul de situații neplăcute. Claxonările, blocarea circulației, încurcarea circulației, manifestarea vocală în trafic sunt de ordinea zilei. În funcție de destinul și vibrația interioară a șoferului ce conduce un astfel de autoturism se pot rezolva sau amplifica aceste situații. În trafic găsim mai multe autoturisme cu acest număr doi ca și o componentă a numărului de înmatriculare. Plăcuțele de înmatriculare din București de exemplu au cel puțin un doi de la prima literă B = 2.  Ar fi bine ca cei ce au cifra doi în destin sau în vibrația interioară să evite astfel de numere de înmatriculare mai ales pentru faptul că o aglomerare de numere pare poate duce la accidente. În general mașinile cu vibrația doi sunt colorate, predominănd nuanțele pastelate și combinații de culori deschise. În interior găsim o sumedenie de gadgeturi, amulete, sisteme de comunicare, muzică și sacoșe, cutii, haine sau animale de companie. Mașina este capricioasă, de aceea necesită o atenție sporită în ceea ce privește partea mecanică.

Vibrația 3 a autoturismului

Excese, noroc, vorbe.

Mașina de vibrație trei este destinată unui proprietar informat, care are bune abilități de conducător auto și care vrea să iasă în evidență cu ajutorul ei. Fiind foarte creativi, mașina lor va ieși în evidență prin colorit, printr-un stil de conducere exchibiționist și prin muzica dată la maxim. Cei cu cifra 3 în destin sau în vibrația interioară nu vor încurca niciodată circulaţia, vor găsi întotdeauna modalități nebănuite de ieșire din situații limită însă de multe ori vor fi și cei ce plătesc mici amenzi pentru încălcări minore ale Codului Rutier. Mașina este una considerată frumoasă, îngrijită și are calități de demaraj, drifting și frănări spectaculoase. Un astfel de autoturism este ideal și pentru începători datorită manevrabilității sale. Necesită îngrijiri minore, întreținere minimă și se poate folosi pe o perioadă îndelungată. Are în general un colorit aprins, strălucitor atăt în exterior căt și în interior.

Vibrația 4 a autoturismului

Putere, reparații, gabarit.

Este „mașina de cursă lungă”. În general sunt mașini de gabarit mare, utilitare, robuste. Posesorii unor astfel de mașini sunt tipicari, mecanici buni și meticuloși. Mașina poate transporta oameni și mărfuri pe distanțe impresionante, dar după o astfel de cursă necesită reparații. Mașina este foarte bună pentru competiții de anduranță, dar nu pentru competiții de viteză sau manevrabilitate. Nu sunt benefice gadgeturile, îmbunătățirile artizanale sau diverse gablonțuri atărnate de oglindă. O astfel de mașină se comportă bine cu dotările din fabrică. Găsim mașini cu vibrația patru colorate în verde, albastru sau negru. Pot fi parcate fără a necesita activarea sistemelor de alarmă.

Vibrația 5 a autoturismului

Excursii, agilitate, aventură.

O alegere foarte bună a proprietarului. Mașina îl influențează pe acesta pentru a alege deplasări în zone necunoscute, aventuri, distracție și festivități. Multe din aceste activități se pot desfășura chiar în interiorul mașinii. Găsim autocare, SUV-uri, microbuze pentru transportul persoanelor. Sunt mașini agile, rapide iar interiorul este în mare parte din piele și/sau lemn de esență tare și are neapărat ceva excentric. Se defectează rar, nu necesită întreținere specială iar conducătorul auto trebuie să fi pilot de curse, trainer în conducere defensivă, îmbrăcat la „trei ace” și obligatoriu bine dispus. Mașina nu suportă șoferii morocănoși, plictisitori sau banali. Autoturismul îți ia ochii la prima vedere iar interiorul este și mai și. Mașina trebuie să fie parcată în garaj, să i se acorde atenție pănă la cel mai mic detaliu și să fie respectată.

Vibrația 6 a autoturismului

Iubire, familie, fidelitate.

O alegere foarte bună, o mașină care se „lipește” de proprietar, o dragoste la prima vedere și o viață lungă și frumoasă. O astfel de mașină nu-l va face de răs pe proprietar la nicio competiție, fie de frumusețe, fie de rapiditate sau de anduranță. Este o mașină de familie, de multe ori poate rămăne în curtea sau în garajul proprietarului, fiind moștenită de copiii sau nepoții acestuia. Deasemenea mașina cu vibrația șase poate aparține unor instituții, școli, societăți comerciale, poliție și să iasă la pensie odată cu șoferii care le-au condus. Are nevoie de șoferi calmi, cu experiență și necesită ca reparațiile să fie făcute de specialiști. Are culori diverse, de multe ori cu însemnele unor societăți sau embleme, abțibilduri personale.   

Vibrația 7 a autoturismului

Personalitate, elitism, protecție.

Este poate cea mai bună alegere pentru numărul de înmatriculare al unei mașini. Mașina se impune pe drumurile publice prin eleganță, manevrabilitate și unicitate. Este considerată o mașină cu „nasul pe sus” și pe bună dreptate. De aceea cea mai bună alegere este de a fi condusă de un proprietar din clasa de sus a societății, un lider sau un diplomat. Unicitatea unei astfel de mașini vine de la puterea divină de care aceasta are parte încontinuu. Cineva sau ceva o ferește de accidente, defecțiuni sau strcăciuni într-un mod misterios. Un suvenir religios, un simbol credincios sau o mică rugăciune spusă înainte de deplasarea cu o astfel de mașină ajută enorm. Mașina poate fi încredințată chiar și unui elev de la școala de șoferi, unor persoane în vărstă sau cu dizabilități. Mici zgărieturi pot apărea pe aripi sau pe barele de protecție, dar foarte rar daune totale. Culori sobre, irizații violacee, albastre sau nuanțe neașteptate.

Vibrația 8 a autoturismului

Prestanță, risc, demnități.

O mașină tunată. Benefică pentru directori, demnitari și oameni cu bani. Autoturismul iese în evidență prin apariție, prin puterea motorului și prin interiorul care are aspect de birou diplomatic. În interiorul mașinii găsim adesea bani prin torpedo sau cotieră, facturi, chitanțe sau bonuri. Este clar că o astfel de mașină are nevoie de sisteme sofisticate de alarmă. Exclus ca șoferul să fie neîngrijit, nerespectuos sau indolent. Mașina impune respect, bun simț și curățenie desăvărșită. Pot apărea accidente rutiere, din păcate cu gravitate destul de mare, însă cu frecvență redusă. Șoferii unor astfel de mașini au tendința de a iniția concursuri de viteză, drifturi sau plecări de pe loc spectaculoase. Vor să ajungă întotdeauna primii la următorul semafor. Cel mai înțelept este să-i lăsăm să concureze singuri. Sunt cazuri în care aceste mașini fac parte din coloane oficiale sau se deplasează pentru intervenții de urgență și suntem obligați ca și participanți la trafic să oprim, degajănd carosabilul. În general au culori închise, posibil interior deschis.

Vibrația 9 a autoturismului

Imprevizibilă, adaptabilă, comoditate.

O mașină născută pentru călătoriile lungi, eventual în străinătate. Este dotată cu cel mai confortabil interior, cu televizor, casetofon, muzică ambientală, cafea, suporturi pentru pahare, eventual pernițe, perdele și geamuri fumurii. La drum lung pasagerii trebuie să fie tratați cum se cuvine. Șoferul trebuie să fie calm, altruist, cu experiență și să poată povesti întămplări cu și despre mașină. Este una dintre puținele mașini care acceptă pasageri străini. În cazul în care aceștia se află în ploaie, vănt sau zăpadă sunt ajutați necondiționat. Dacă este nevoie de mașină pentru un caz umanitar, alegeți una cu vibrația nouă și situația va fi rezolvată. Din păcate astfel de mașini au tot felul de accidente ciudate, de la un țurțure de gheață care cade chiar pe capota mașinii pănă la două sau trei pene de cauciuc în aceiași excursie, eventual la aceiași roată. Culorile merg de la nuanțe de gri și argintiu, pănă la auriu, alb sau negru.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…